Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Keukenkastje – Ei, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Eén ei, op zondag. Zo was het ooit. Eén ei, zachtgekookt, in een eierdopje. Kopje eraf, zout erop, reepjes geroosterd brood met half gesmolten roomboter. Heilig. Maar wee je gebeente als je dat genot ook op maandag wilde beleven. Niks ervan! Meer dan één ei per week was ongezond.Gelukkig is dat onzalige idee van tafel, en mogen we naar hartenlust eieren eten – zolang ze van blije kippen komen, dat dan wel. Wat is het verschil tussen scharrel, biologisch en vrije uitloop? En tussen een wit en een bruin ei? Een boekje over ei, vol recepten.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.