Fondue van een visser
★
★
★
★
★
Een recept van Toussie Salomonson.
U vindt dit recept op pagina 36 in Het groot fondue boek .
- Keuken:
- Mediterraans
- Gang:
- fondue / gourmet/steengrill/fondue
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten
- citroen
- creoolse rijst
- kabeljauwfilet
- kleine gepelde garnalen
- krab
- langoustines
- mayonaise met kerrie
- mayonaise met ui en peterselie
- met noten gevulde olijven
- met paprika gevulde olijven
- mosselen
- olijfolie
- piccalilly
- pickles
- saffraan
- tongfilet
- tonijn uit blik
- uitjes
- vinaigrettesaus met gepocheerde hersenen
- zalmfilet
- zoetzure augurk
- zonnebloemolie
- zure augurk
- zure roomsaus
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.