Bagna cauda
★
★
★
★
★
Een recept van Toussie Salomonson.
U vindt dit recept op pagina 49 in Het groot fondue boek .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- voorgerecht / fondue / hoofdgerecht
Ingrediënten
- ansjovis
- bleekselderij
- bloemkool
- boter
- broccoli
- champignons
- gele paprika
- knoflook
- komkommer
- olijfolie
- rode paprika
- schorseneren
- venkelknol
- witte truffel
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.