Vissalade
★
★
★
★
★
Een recept van Toussie Salomonson.
U vindt dit recept op pagina 84 in Het groot fondue boek .
- Keuken:
- Internationaal
- Gang:
- fondue
- Soort:
- salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- aspergepunten
- bieslook
- citroenmayonaise
- kaviaar
- kleine gepelde garnalen
- mosselen
- olijven
- paprikapoeder
- rijst
- sjalot
- tomaten
- vis
- zilverui
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.