Udon (Japanse mie)

U vindt dit recept op pagina 36 in Blue band kookboek pasta en rijst .

Keuken:
Japans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta/noodles / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pian'er chuan mian - Noedels met geblancheerde reepjes uit Hangzhou

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Koe loe joek (vlees in zoetzure saus)

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes

Shoyu Ramen

Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Ramen vegetables

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]