Bamboescheuten

Bamboescheuten wordt beschouwd als bamboe.

Alternatieve naam: bamboespruiten.

Zoek naar bamboescheuten in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met bamboescheuten in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste bamboescheuten recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient bamboescheuten:

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Sayur terung daging Sumatera

Ingrediënten:
aubergine, bamboescheuten, biefstuk, chinese kool, citroensap, gemalen komijn, kemiripasta, knoflook, kokosmelk, koriander, laoswortel, rode peper, salamblaadjes, sjalot, sperziebonen, suiker, trassi, ui, vleesbouillon en zonnebloemolie

Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Thaise lente

Ingrediënten:
ingemaakte wilde look, jonge bamboescheuten, jonge varentoppen en op kersenhout gerookte sashimi

Keuken:
Thais / Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Xue cai mao dou - Groene sojabonen met sneeuwgroente

Ingrediënten:
bakolie, bamboescheuten, fijne tafelsuiker, gember, gepekelde bamboescheuten, groene sojabonen, ingelegde mizuna, knoflook, mager varkensvlees, sesamolie, shaoxingwijn, witte peper en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
groente
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Vis Umani

Ingrediënten:
bamboescheuten, hijiki, lotuswortel, sojasaus, visbouillon, witte wijn en zeeduivel

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Parelhoencurry uit de jungle

Ingrediënten:
bamboescheuten, chilivlokken, galangal, groene currypasta, kaffir-limoenblaadjes, kastanjechampignons, kippenbouillon, kousenband, parelhoen, thaise vissaus, verse groene peperkorrels en whisky

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Klassieke gekookte stevige tofoerepen in kippenbouillon

Ingrediënten:
bamboescheuten, chinese gepekelde ham, erwtenscheuten, garnaleneieren, gepelde rauwe garnalen, jonge spinazie, kipfilets, kippenbouillon, kippenkropmaag, kippenlever, kippenolie, reuzel, spaanse gepekelde ham, stevige tofu, zetmeelpasta en zout

Keuken:
Chinees / Chileens / Shanghai
Soort:
soep/bouillon / soja
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Shao xing xiao chao - Klein roerbakgerecht uit Shaoxing

Ingrediënten:
bakolie, bamboescheuten, chinese gele bieslook, chinkiangazijn, ingelegde mosterdkoolknol zha cai, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, rode rijstazijn, shaoxingwijn, sojasaus en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Rijstkoeken met shoaxingwijn

Ingrediënten:
bamboescheuten, droge sherry, knoflook, lente ui, neutrale olie, rijstkoek, sesamzaad, shaoxingwijn, sojasaus en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Vegetarische mini loempia's

Ingrediënten:
arachideolie, bamboescheuten, chinese kool, lente-uitjes, lichte sojasaus, loempiavellen, ei, maïszetmeel, taugé, knoflook, sesamolie, zout, waterkastanjes, witte peper, wortel en zoete chilisaus

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Rode kerriekip - gaeng ped gai

Ingrediënten:
bai ma-grood, bamboescheuten, bergamotblad, kipfilet, kokosmelk, ma-khue puang, nam pla, nam prik gaeng ped, suiker, thaise aubergine, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus en verse basilicum

Keuken:
Thais
Soort:
curry / gevogelte