Midye dolmasi - Gevulde mosselen

U vindt dit recept op pagina 10 in Turkse kookkunst .

Keuken:
Turks
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Een gasfornuis en Hollandse Appeltaart

Een recept uit Tessa Couperus

Appeltaart als ontbijt

Een recept uit Saskia, Elise & Emma

Appelflappen

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Groene thee met een brioche

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo