Ribeye met rode peper en citroenen
★
★
★
★
★
Een recept van N. Klei.
U vindt dit recept op pagina 80 in Het barbecueboek (Vooral voor mannen) .
- Keuken:
- Amerikaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- barbecue/grill / rundvlees
- Bereidingstijd:
- 25 minuten
Ingrediënten
- citroenrasp
- citroensap
- gedroogde oregano
- knoflook
- mosterd
- olijfolie
- rode pepers
- rode wijn
- runderribeye
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.