Frambozen- of kersensaus

U vindt dit recept op pagina 33 in Handboek voor de combinatie magnetron-oven .

Keuken:
Frans / Zweeds
Gang:
nagerecht
Soort:
vegan / saus
Bereidingstijd:
8 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Melbasaus

Een recept uit  - Magimix IJsmachine

Melba Sauce - Melbasaus

Een recept uit  - Heather Lambert - Ice Creams

Frambozensaus

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Frambozencoulis

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg