Handboek voor de combinatie magnetron-oven
Een boek van
We hebben 134 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Handboek voor de combinatie magnetron-oven , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven
Een greep uit de 134 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandelmeel, amaretto, blanke amandelen, bloem, ei, slagroom, suiker en zout
Keuken: Belgisch
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: champignons, karper, peper, spek, tomaten en zout
Keuken: Midden-europees
Ingrediënten: jeneverbessen, kruidnagelen, laurier, peperkorrels, soepgroenten en wijnazijn
Keuken: Duits
Soort: marinade
Ingrediënten: basilicum, boter, crème fraîche, melk, suiker, tomaten, ui, zoete paprikapoeder en zout
Keuken: Nederlands
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: aardbeien, diepvries aardbeien, gelatine, mascarpone, room en suiker
Keuken: Internationaal
Soort: pudding
Ingrediënten: kaneel, melk, rondkorrelrijst, suiker en zout
Keuken: Nederlands / Internationaal
Soort: vegetarisch / pap
Ingrediënten: eiwitten, hazelnootmeel, hazelnoten, lange vingers, perziken, poedersuiker en witte rum
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloemkool, bonen, erwten, gerookt spek, koolrabi, peterselie, prei, selderij, selderijgroen, spruitjes, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bloem, champignons uit blik, extra vergine olijfolie, gedroogde oregano, gekookte ham, gist, knoflook, mozzarella, parmezaanse kaas, salami, tomatenpuree, ui, water, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: pizza
Ingrediënten: aalbessengelei, abrikozengelei, amandelmeel, bloem, boter, bruine suiker, citroen, ei, eidooier, kaneel, volkorenbeschuit en zout
Keuken: Oostenrijks
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, dille, dragonazijn, eidooier, garnalen, paneermeel, scholfilet, water, witte peper en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vis
Ingrediënten: appel, champignons, cognac, eend, paneermeel, rode wijn, rookspek, tartaar, ui, witte peper, zout en zwarte peper
Keuken: Internationaal
Soort: gevogelte / bouillon
Ingrediënten: crème fraîche, ei, half-om-halfgehakt, oud brood, paprika, peterselie, tomatenpuree, ui, zoete paprikapoeder, zout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Amerikaans
Soort: groente
Ingrediënten: citroensap, citroenschil, ei, griesmeel, magere kwark, melk, pudding, suiker en zout
Keuken: Brits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: olie, peper, rosbief en zout
Keuken: Brits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, forel, jeneverbessen, laurier, peperkorrels, ui, vleesbouillon, zout en zwarte peper
Keuken: Frans / Midden-Europees
Soort: vis
Ingrediënten: boter, citroen, droge witte wijn, eidooier, groentenat, jeneverbessen, schelvis, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Nederlands
Soort: vis
Ingrediënten: boter, crème fraîche, gele paprika, groene paprika, rode paprika, suiker, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Hongaars
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, boter, ei, hazelnoten, melk, rum, suiker, vanillesuiker, gist en zout
Keuken: Internationaal
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: ananas, boter, casinobrood, gekookte ham en zachte kaas
Keuken: Duits
Toon alle 134 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar