Handboek voor de combinatie magnetron-oven
Een boek van
We hebben 134 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Handboek voor de combinatie magnetron-oven , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven
Een greep uit de 134 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, bloemkool, boter, citroensap, gekookte ham, jonge goudse kaas, melk, nootmuskaat, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Internationaal
Soort: ovenschotel
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, knoflooksaus en reuzengarnalen
Keuken: Internationaal
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: amandelmeel, bakpoeder, boter, citroensap, citroenschil, ei, griesmeelpudding, magere kwark, peren en suiker
Keuken: Frans
Soort: soufflé
Ingrediënten: aubergine, courgette, dragon, extra vergine olijfolie, gele paprika, groene paprika, knoflook, peper, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaten, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: ananas uit blik, bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne havervlokken, margarine, marsepein, suiker en vanillesuiker
Keuken: Internationaal
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelmeel, bijvoet, cognac, ganzenborst, kippenbouillon, rode bessengelei, rode wijn, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Internationaal
Soort: gevogelte
Ingrediënten: groentenat, maïzena, nootmuskaat, prei, slagroom, spek, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: boter, maïskolven, paprika en zout
Keuken: Amerikaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroensap, eidooier, maïzena, suiker en witte wijn
Keuken: Internationaal
Soort: saus
Ingrediënten: cognac, eidooier, hazelnootmeel, melk, poedersuiker, room, vanillesuiker en witte gelatine
Keuken: Internationaal
Soort: pudding
Ingrediënten: olie, peper, rosbief en zout
Keuken: Brits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: boter, ei, melk, nootmuskaat, oud brood, peterselie, ui en zout
Keuken: Midden-Europees
Soort: vegetarisch / noedels
Ingrediënten: boter, cayennepeper, citroensap, dipsaus, dragonazijn, eidooier, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bessenwijn, citroensap, citroenschil, honing, kaneelpijpje, kruidnagel en rode wijn
Keuken: Midden-Europees
Soort: vegan
Ingrediënten: appel, boter, hazelnoten, kaneelpoeder, rozijnen, rum en vanillesuiker
Keuken: Europees
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: boter, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, dille, dragonazijn, eidooier, garnalen, paneermeel, scholfilet, water, witte peper en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vis
Ingrediënten: kippenbouten, olie, zoete paprikapoeder, zout en zwarte peper
Keuken: Nederlands
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, doperwten, melk, olijfolie, oregano, paprikapoeder, parmezaanse kaas, rundergehakt, tomatenpuree, ui, voorgekookte canneloni, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: pasta, rijst, granen en deegwaren / ovenschotel
Ingrediënten: lamsbout, marinade voor lamsbout, olie, prei, ui, water, wortel en zout
Keuken: Internationaal
Ingrediënten: olie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbraadvlees, selderijgroen, ui, water, wortel en zout
Keuken: Internationaal
Soort: rundvlees
Toon alle 134 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar