Gebraden rundvlees in rode wijn

U vindt dit recept op pagina 58 in Handboek voor de combinatie magnetron-oven .

Keuken:
Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gebakken barbeel

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Olive Oil Spread

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Eenvoudige truffeldressing

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Tarentijnse saus

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen