Marinade voor reebout

U vindt dit recept op pagina 62 in Handboek voor de combinatie magnetron-oven .

Keuken:
Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / wild
Bereidingstijd:
69 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Portsaus

Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Vanillesaus

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Kokosijsjes

Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Jus lié - Bruine saus zonder roux

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken