Lamsbout

U vindt dit recept op pagina 63 in Handboek voor de combinatie magnetron-oven .

Keuken:
Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Bereidingstijd:
48 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Lamsbout ‘sept-heures’

delicious. magazine - 2013-12

Lamsbout (geroosterd) met chermoula

delicious. magazine - 2009-03

Roast Leg of Lamb with a Wild Mushroom Stuffing - Geroosterde lamsbout gevuld met wilde paddenstoelen

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Couscous met lamsboutspiesjes

delicious. magazine - 2010-04