Gevulde eend

U vindt dit recept op pagina 65 in Handboek voor de combinatie magnetron-oven .

Keuken:
Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte / bouillon
Bereidingstijd:
57 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gegrilde oesters met selderij

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Salade van champignons, noten, appel en bleekselderij

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Confit de canard

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Goulash-ovenschotel

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo