Gegrilde knolselderij met frisse beurre blanc en Hollandse garnalen
★
★
★
★
★
Een recept van Mathijs Vrieze, Samuel Levie, Hugo Kennis, Jim de Jong en Het Nederlands Visbureau.
U vindt dit recept op pagina 32 in Kookboek de kleine smaakmaker .
- Keuken:
- Nederlands
- Gang:
- lunch
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- basilicum
- boter
- cress
- droge witte wijn
- hollandse garnalen
- kervel
- knolselderij
- kookroom
- laurier
- peper
- bladpeterselie
- sjalot
- tijm
- waterkers
- witte balsamicoazijn
- zonnebloemolie
- zout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.