Sieb's proefschrift
Er is niets lekkerders dan iets ontzettend lekkers, basisrecepturen van Sieberens kookstudio Meerema
Een boek van
We hebben 55 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Sieb’s proefschrift , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Sieberen Meerema, die onder meer zijn sporen verdiende als chef van het Rotterdamse restaurant de Harmonie, drijft nu een kookstudio de Capelle aan den IJssel. In dit boekje werkt hij op zijn recepten uit voor een aantal basisbereidingen. Als verdienstelijk schilder neemt hij ook de illustraties ter hand. Zier voor meer recepten van Meerema ook het boek "Harmonie op je bord"
- ongeveer 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Sieb's proefschrift
Een greep uit de 55 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, champignons, kippenbouillon, opzouten, parmezaanse kaas, peper, risottorijst en zoete ui
Keuken: Italiaans
Soort: rijst
Ingrediënten: bloem, eiwit, rozemarijn, water en zout
Soort: vegetarisch / condiment
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, foelie, gember, kerriepoeder, knoflook, korianderkorrels, laurier, peper, peterseliestelen, prei, visgraten, vissenkoppen, water, witte wijn, zoete ui en zout
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: bleekselderij, foelie, kipkarkassen, knoflook, korianderkorrels, laurier, peper, peterseliestelen, prei, water, zoete ui en zout
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bleekselderij, champignons, kalfsafsnijdsel, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaten, water, wortel en zoete ui
Soort: kalfsvlees / saus
Ingrediënten: boter, limoensap, opzouten, peper, room, sjalot, tuinkruiden, witte wijn en witte wijnazijn
Keuken: Frans
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: water en witte wijnazijn
Keuken: Internationaal
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, honing, kruidnagel, limoen, sinaasappel en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vegan
Ingrediënten: ansjovisfilet, basisdressing, gepofte uien, korstdeeg, mozzarella, olijven, opzouten, peper, rucola en tomaten
Keuken: Frans / Italiaans
Soort: hartige taarten, pasteien en pizza’s
Ingrediënten: ansjovis, bonito, flespompoen, gember, kerriepoeder, knoflook, olie, papardelle, paprika, rode peper, suiker, witte wijnazijn en zout
Keuken: Indiaas / Pakistaans
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: bleekselderij, dragon, extra vierge olijfolie, foelie, gember, groene paprika, kerriepoeder, knoflook, korianderkorrels, laurier, limoen, peper, peterseliestelen, prei, steranijs, venkel, water, witte wijn, wortel, zoete ui en zout
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: boter, kervel, knoflook, mosselen, peper, rode peper, rode ui, room en tijm
Keuken: Internationaal
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, gerookt spek, knoflook, opzouten, peper, rozemarijn, tijm, tomaten, ui en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: saus
Ingrediënten: druivenpitolie, extra vierge olijfolie, kippenjusextract, mosterd, natuurazijn, opzouten, peper en sjalot
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: azijn, citroenrasp, citroensap, druivenpitolie, eidooier, tabasco, water en worcestershiresaus
Keuken: Spaans / Frans
Soort: saus / vegetarisch / mosterd
Ingrediënten: amandelen, extra vierge olijfolie, opzouten, sherryazijn, sjalot, tabasco en worcestershiresaus
Keuken: Internationaal
Soort: saus/dressing/jus / vegan / mosterd
Ingrediënten: flespompoen, gember, kerriepoeder, knoflook, olie, rode peper, suiker, witte wijnazijn en zout
Keuken: Indiaas / Pakistaans
Soort: vegan / chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: bleekselderij, foelie, gember, kerriepoeder, knoflook, korianderkorrels, laurier, peper, peterseliestelen, visgraten, viskoppen, water, witte wijn, zoete ui en zout
Keuken: Frans
Soort: bouillon / vis
Ingrediënten: bloem, deeg, ei en zout
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, gedroogde gist, rozemarijn, suiker, water en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Toon alle 55 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789090325019
ISBN10
9090325018