Sieb's proefschrift
Er is niets lekkerders dan iets ontzettend lekkers, basisrecepturen van Sieberens kookstudio Meerema
Een boek van
We hebben 55 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Sieb’s proefschrift , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Sieberen Meerema, die onder meer zijn sporen verdiende als chef van het Rotterdamse restaurant de Harmonie, drijft nu een kookstudio de Capelle aan den IJssel. In dit boekje werkt hij op zijn recepten uit voor een aantal basisbereidingen. Als verdienstelijk schilder neemt hij ook de illustraties ter hand. Zier voor meer recepten van Meerema ook het boek "Harmonie op je bord"
- ongeveer 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Sieb's proefschrift
Een greep uit de 55 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, champignons, foelie, kalfsbotten, knoflook, korianderkorrels, laurier, peper, peterseliestelen, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaten, tomatenpuree, water, wortel, zoete ui en zout
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bleekselderij, broodkruim, extra vierge olijfolie, gerookte kip, groente, hollandse garnaal, kippenbouillon, knoflook, komkommer, peterselie, rode paprika, sherryazijn, tomaten en zoete ui
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: eidooier, extra vierge olijfolie, gember, limoenrasp, limoensap, mosterd, opzouten, sherryazijn, tabasco, tonijnfilet, vis en water
Keuken: Mediterraans
Ingrediënten: ansjovis, bonito, flespompoen, gember, kerriepoeder, knoflook, olie, papardelle, paprika, rode peper, suiker, witte wijnazijn en zout
Keuken: Indiaas / Pakistaans
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: bloem, gedroogde gist, rozemarijn, suiker, water en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: eidooier, melk, rietsuiker, room, suiker en vanillestokje
Keuken: Frans / Catalaans / Brits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, opzouten, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, bladpeterselie en rucola
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: flespompoen, gember, kerriepoeder, knoflook, olie, rode peper, suiker, witte wijnazijn en zout
Keuken: Indiaas / Pakistaans
Soort: vegan / chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: aardbeien, chocolademousse en meringue
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: boter, kervel, knoflook, mosselen, peper, rode peper, rode ui, room en tijm
Keuken: Internationaal
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ansjovisfilet, basilicum, extra vierge olijfolie, kalamata olijven, kappertjes, knoflook, opzouten en peper
Keuken: Mediterraans
Soort: saus
Ingrediënten: brood, extra vierge olijfolie, knoflook, munt, opzouten, peper en peterselie
Soort: vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: ansjovisfilet, basisdressing, gepofte uien, korstdeeg, mozzarella, olijven, opzouten, peper, rucola en tomaten
Keuken: Frans / Italiaans
Soort: hartige taarten, pasteien en pizza’s
Ingrediënten: basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, korianderzaad, limoenrasp, limoensap, rode kerstomaten en rode wijnazijn
Keuken: Italiaans
Soort: saus
Ingrediënten: opzouten, stevige aardappel en zonnebloemolie
Soort: vegan / aardappelgerecht
Ingrediënten: aubergines, basililcum, extra vierge olijfolie, groente, knoflook, opzouten, peper, peterseliejus en sjalot
Keuken: Mediterraans
Ingrediënten: boter, citroen, crème fraîche, dragon, kastanjechampignons, kippenbouillon, opzouten, peper, sjalot en witte wijn
Keuken: Internationaal
Soort: saus
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, knoflook, opzouten, parmezaanse kaas, peper en polentameel
Soort: vegetarisch / pap
Ingrediënten: bloem, eiwit, rozemarijn, water en zout
Soort: vegetarisch / condiment
Ingrediënten: bleekselderij, champignons, kalfsafsnijdsel, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaten, water, wortel en zoete ui
Soort: kalfsvlees / saus
Toon alle 55 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789090325019
ISBN10
9090325018