Sieb's proefschrift
Er is niets lekkerders dan iets ontzettend lekkers, basisrecepturen van Sieberens kookstudio Meerema
Een boek van
We hebben 55 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Sieb’s proefschrift , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Sieberen Meerema, die onder meer zijn sporen verdiende als chef van het Rotterdamse restaurant de Harmonie, drijft nu een kookstudio de Capelle aan den IJssel. In dit boekje werkt hij op zijn recepten uit voor een aantal basisbereidingen. Als verdienstelijk schilder neemt hij ook de illustraties ter hand. Zier voor meer recepten van Meerema ook het boek "Harmonie op je bord"
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Sieb's proefschrift
Een greep uit de 55 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gelatine, melk, room, suiker en vanillestokje
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis, bonito, flespompoen, gember, kerriepoeder, knoflook, olie, papardelle, paprika, rode peper, suiker, witte wijnazijn en zout
Keuken: Indiaas / Pakistaans
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: bloem, boter, gerookt spek, knoflook, opzouten, peper, rozemarijn, tijm, tomaten, ui en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: saus
Ingrediënten: boter, champignons, kippenbouillon, opzouten, parmezaanse kaas, peper, risottorijst en zoete ui
Keuken: Italiaans
Soort: rijst
Ingrediënten: avocado, bloem, boekweitmeel, boter, eiwit, gedroogde gist, gegrilde appel, kerrie-olie, koriander, roomkaas, suiker, tomaat, volle melk en zout
Keuken: Russisch
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, broodkruim, extra vierge olijfolie, gerookte kip, groente, hollandse garnaal, kippenbouillon, knoflook, komkommer, peterselie, rode paprika, sherryazijn, tomaten en zoete ui
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, opzouten, parmezaanse kaas, peper en pijnboompitten
Keuken: Italiaans
Soort: saus
Ingrediënten: grof zout, knoflook, rode biet en ui
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: boter, crème fraîche, kippenbouillon, peterseliewortel, prei, tamme kastanjes, walnoten en zoete ui
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: boter, limoensap, opzouten, peper, room, sjalot, tuinkruiden, witte wijn en witte wijnazijn
Keuken: Frans
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, korianderzaad, limoenrasp, limoensap, rode kerstomaten en rode wijnazijn
Keuken: Italiaans
Soort: saus
Ingrediënten: water en witte wijnazijn
Keuken: Internationaal
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, champignons, foelie, kalfsbotten, knoflook, korianderkorrels, laurier, peper, peterseliestelen, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaten, tomatenpuree, water, wortel, zoete ui en zout
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: citroen, honing, kruidnagel, limoen, sinaasappel en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vegan
Ingrediënten: bloem, deeg, ei en zout
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroen, crème fraîche, dragon, kastanjechampignons, kippenbouillon, opzouten, peper, sjalot en witte wijn
Keuken: Internationaal
Soort: saus
Ingrediënten: ansjovisfilet, basilicum, extra vierge olijfolie, kalamata olijven, kappertjes, knoflook, opzouten en peper
Keuken: Mediterraans
Soort: saus
Ingrediënten: dille, grof zeezout, mosterd, peper, suiker en zalmzijde
Keuken: Zweeds
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, eiwit, rozemarijn, water en zout
Soort: vegetarisch / condiment
Ingrediënten: aubergines, basililcum, extra vierge olijfolie, groente, knoflook, opzouten, peper, peterseliejus en sjalot
Keuken: Mediterraans
Toon alle 55 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789090325019
ISBN10
9090325018