Tatar vom Weideochsen mit scharfer Salsa und Kartoffelecken / Tartaar van vrijlopende os met scherpe salsa en aardappelpartjes
★
★
★
★
★
Een recept van Holger Stromberg.
U vindt dit recept op pagina 26 in Gesund Geniessen .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Bereidingstijd:
- 45 minuten
Ingrediënten
- marinade voor tartaar
- olijfolie
- rozemarijn
- runderfilet
- rundvlees
- scherpe salsa
- vastkokende aardappelen
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.