Rinderfilet mit Teriyakii-Sauce, Shiitakepilzen und Frühlingszwiebeln / Runderfilet met Teriyakisaus, Shi-take en lente-ui
★
★
★
★
★
Een recept van Holger Stromberg.
U vindt dit recept op pagina 64 in Gesund Geniessen .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- rundvlees
- Bereidingstijd:
- 40 minuten
Ingrediënten
- lente-ui
- peper
- plantaardige olie
- runderfilet
- shii-takes
- tempura van zoete aardappel
- teriyakisaus
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.