Gefüllter Bauch von Schwabisch-Hällischen Schwein mit Biersauce / gevulde buik van Swabisch-Hällisch zwijn met biersaus uit de stoomoven (Christian Jürgens)
★
★
★
★
★
Een recept van Holger Stromberg.
U vindt dit recept op pagina 118 in Gesund Geniessen .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- varkensvlees
- Bereidingstijd:
- 120 minuten
Ingrediënten
- biersaus
- karwijzaad
- knoflook
- korianderzaad
- kruidnagel
- laurier
- tijm
- varkensbuik met zwoerd
- vulling voor varkensbuik
- witte peperkorrels
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.