Aprikozenaufguss mit Gurke, Löwnezahnblütensorbet, Mandelblini und Kascha / Abrikozenjus met komkommer, paardenbloemsorbet, amandelblinis en boekweitgrutten
★
★
★
★
★
Een recept van Holger Stromberg.
U vindt dit recept op pagina 133 in Gesund Geniessen .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- nagerecht
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
Ingrediënten
- abrikozensap
- amandelblini
- boekwijtgrutten
- citroensap
- citroenschil
- grapefruitsap
- honing
- komkommersap
- olijfolie
- paardenbloemsorbet
- vanillemerg
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.