Birnen-Savarin mit Jasminteeaufguss / Perensavarin met saus van jamijnthee
★
★
★
★
★
Een recept van Holger Stromberg.
U vindt dit recept op pagina 134 in Gesund Geniessen .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- fruit
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
Ingrediënten
- gedroogde peer
- grapefruitpartjes
- grapefruitsap
- honing
- jasmijntheesaus
- kaneel
- peer
- rauwkost-chocoladeijs
- sinaasaappelpartjes
- sinaasappelsap
- vossenbessen
- zure appel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.