Mit Anchovis gespickter Kabeljau uns gehobelte Steinpilze / Met ansjovis bestoken kabeljauw met geschaafd eekhoorntjesbrood

U vindt dit recept op pagina 40 in Rezepte aus 40 jahren .

Keuken:
Duits
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Paddenstoelensoep, romige

delicious. magazine - 2009-01

Paddenstoelen-suprêmesaus

Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Paddenstoelenpaté

delicious. magazine - 2006-12

Paddenstoelensoep

delicious. magazine - 2007-03