Birne nach Dr. Jules Guyot, Geeiste Birnenmousse auf Schokoboden / Peer volgens dr. Jules Guyot. Bevroren perenmousse op een bodem van chocolade

U vindt dit recept op pagina 41 in Rezepte aus 40 jahren .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

10 soorten fruit voor salsa

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Fruitsalade 1

Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Meloen gevuld met fruitsalade

Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Rode terrine van zomervruchten

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta