Rote Bete in Meersalz gegart, mit Kartoffelgnocchi - Rode biet gegaard in zeezout met aardappelgnocchi

U vindt dit recept op pagina 24 in 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen .

Gang:
bijgerecht
Soort:
vegan / pasta/noodles / groente
Bereidingstijd:
150 minuten
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?