Schwarzwurzeln mit gebratenem Saibling und Rotwein-Buttersauce - Schorseneren met gebakken beekforel en rode-wijn-botersaus

U vindt dit recept op pagina 7 in Deutsche Küche aus den Weinregionen .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
75 minuten
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?