Rehrücken Baden-Baden mit Rotweinsauce, Preiselbirnen und sautierten Pfifferlinge - Reerug Baden-Baden met rode wijnsaus, gesauteerde cantharellen en peren met vossenbessen

U vindt dit recept op pagina 17 in Deutsche Küche aus den Weinregionen .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Bereidingstijd:
210 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Werken met Wild

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Wild zwijn na de jacht

Een recept uit delicious. magazine - 2015-12

Hirschspiesse mit Apfel und Bacon / Hertenspies met appel en bacon

Een recept uit  - Das große Weinachts-Extra, 33 Rezepte: Von Festmenüs bis Wintergrillen

Ravioli gevuld met gekonfijt wild zwijn en cantharellen

delicious. magazine - 2009-01
U dient eerst in te loggen of aan te melden, voordat u verder kunt gaan.