Kalbsgulasch mit Paprika, Pfifferlingen und Kartoffelpüree - Kalfsgoulash met cantharellen en aardappelpuree

U vindt dit recept op pagina 17 in Sauce schule .

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees / sauzen / groente
Bereidingstijd:
150 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kalbsfilet im Kräutermantel mit Steinpilzspätzle - Kalfsfilet in een kruidenmantel met eekhoorntjesbrood-spätzle

Een recept uit  - Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer

Mit Anchovis gespickter Kabeljau uns gehobelte Steinpilze / Met ansjovis bestoken kabeljauw met geschaafd eekhoorntjesbrood

Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Paddenstoelen-suprêmesaus

Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Kalfsbuletten mit Egerlingen uns Schafsgarbe - Kalfsgehaktballen met champignons en duizendblad

Een recept uit  - Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma