Rotbarsch und Muscheln in Safran-Curry-Sud / Roodbaars en mosselen met saffraan-kerriesausinfusie

U vindt dit recept op pagina 16 in Gewürze Special, Wunderbare Orientküche .

Keuken:
Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
43 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Nieuwpoortse waterzooi

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Otsumami barsnacks

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Gemengde vissoep met sinaasappel

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gunkanmaki

Een recept uit Noel Cottrell, D. Pieters en M. Cottrell - Sushi, lekker en eenvoudig