Kabeljau mit Pestokruste auf Cassoulet von Bohnen und Chorizo / Kabeljauw met pestokorst op cassoulet van bonen en chorizo

U vindt dit recept op pagina 33 in Fisch Special, 30 rezepte von lässig bis luxus .

Keuken:
Duits
Soort:
saus / groente / worst / schaal- en schelpdieren / vis
Bereidingstijd:
95 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gemengde vissoep met sinaasappel

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Terrine van gerookte zalm

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Nieuwpoortse waterzooi

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Otsumami barsnacks

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ