Filet in scharfem Kakao mit Bratkartoffeln / Varkensfilet in scherpe cacao (60 min bij 64 °C) met gebakken aardappelen

U vindt dit recept op pagina 12 in Nico-Stanitzok - Sous-Vide .

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / varkensvlees
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ovenschotel met pittig gehakt en zoete aardappel

Een recept uit Marianne Breukers

Raw Cacao Milk

Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Ovenschotel met pittig gehakt en zoete aardappel

Serveersuggestie Ovenschotel met pittig gehakt en zoete aardappel

Ovenschotel met linzen, pittig gehakt en zoete aardappel - Lovemyfood.nl

Serveersuggestie Ovenschotel met linzen, pittig gehakt en zoete aardappel - Lovemyfood.nl