Filet in scharfem Kakao mit Bratkartoffeln / Varkensfilet in scherpe cacao (60 min bij 64 °C) met gebakken aardappelen

U vindt dit recept op pagina 12 in Nico-Stanitzok - Sous-Vide .

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / varkensvlees
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ovenschotel met pittig gehakt en zoete aardappel

Een recept uit Marianne Breukers

Ovenschotel met pittig gehakt en zoete aardappel

Serveersuggestie Ovenschotel met pittig gehakt en zoete aardappel

Ovenschotel met linzen, pittig gehakt en zoete aardappel - Lovemyfood.nl

Serveersuggestie Ovenschotel met linzen, pittig gehakt en zoete aardappel - Lovemyfood.nl

Raw Cacao Milk

Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi