Nico-Stanitzok - Sous-Vide
Een boek van
We hebben 47 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Nico-Stanitzok - Sous-Vide , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide
Een greep uit de 47 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroen, gladde peterselie, paneermeel, peper, tijm en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: sous-vide / boter en olie
Ingrediënten: boter, peper, ribeye, rozemarijn, tijm en zout
Soort: sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: bloem, boter, broccoliroosjes, gnocchi, kippenbout, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, raapolie en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: marinade voor zuurgebraad, ossenhaas, peper, raapzaadolie en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: gember, groene chilipeper, kaneelpoeder, kippenvleugel, knoflook, lente-ui, limettensap, rietsuiker, sojasaus, tijm en zout
Keuken: Jamaicaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: barbarie-eendenborst, chutney, olijfolie en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: sous-vide
Ingrediënten: abrikozen, gele paprika, gladde peterselie, honing, kipfilet, olijfolie, peper, prei, reuzengarnalen, rode paprika, rode peper, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: sous-vide / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, citroensap, gedroogde oregano, laurier, oktopustentakels, olijfolie, peper en zout
Keuken: Portugees
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: peper, raapzaadolie, varkensrug en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide / varkensvlees
Ingrediënten: boter, citroensap, geroosterde zoute pindas, gladde peterselie, honing, pastinaak, sinaasappelsap en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloemige aardappel, boter, citroensap, knolselderij, nootmuskaat en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide
Ingrediënten: boter, peper, rietsuiker, rode ui, tomaten uit blik en zout
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide / saus
Ingrediënten: amandelschaafsel, boter, citroen, dadels, grove dijonmosterd, honing, olijfolie, peper, sjalot, sperziebonen en witte wijnazijn
Keuken: Noord-Afrikaans
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: bataat, bloemige aardappel, boter, gember, melk, nootmuskaat, peper, tijm, walnoten, zeebaarsfilet en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide
Ingrediënten: boter, dragon, eidooier, kruidenazijn, laurier, peper, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: sous-vide / saus
Ingrediënten: olijfolie, pangasiusfilet, parmaham, peper, polenta, salie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: amandeldrank, flespompoen, citroensap, gedroogde abrikozen, harissa, olijfolie, peper, platbrood, ras el hanout, ui en zout
Keuken: Noord-Afrikaans
Soort: sous-vide / vegetarisch / groente
Toon alle 47 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar