Nico-Stanitzok - Sous-Vide
Een boek van
We hebben 47 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Nico-Stanitzok - Sous-Vide , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide
Een greep uit de 47 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: mayonaise, peper, suiker, witte kool, witte wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Amerikaans
Soort: salade / sous-vide
Ingrediënten: amandeldrank, flespompoen, citroensap, gedroogde abrikozen, harissa, olijfolie, peper, platbrood, ras el hanout, ui en zout
Keuken: Noord-Afrikaans
Soort: sous-vide / vegetarisch / groente
Ingrediënten: knoflook, maïsgriesmeel, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper en tijm
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: crème fraîche, grove dijonmosterd en mayonaise
Keuken: Frans
Soort: sous-vide / saus
Ingrediënten: bloem, ei, kipfilet, koolsla, panko, peper, raapzaadolie en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: gerookt paprikapoeder, geroosterde zoute amandelen, groene asperges, honing, ingemaakte gegrilde paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tomatenpassata, zout en zoute geroosterde amandelen
Keuken: Duits
Soort: sous-vide
Ingrediënten: abrikozen, gele paprika, gladde peterselie, honing, kipfilet, olijfolie, peper, prei, reuzengarnalen, rode paprika, rode peper, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: sous-vide / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, griekse yoghurt, honing, jonge wortel, kervel, olijfolie, peper, zonnebloempitten en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide / groente
Ingrediënten: boter, dragom, eidooier, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn en tijm
Soort: sous-vide
Ingrediënten: ahornsiroop, bataat, crème fraîche, kokosmelk en zout
Keuken: Portugees
Soort: sous-vide / vegetarisch / groente / boter en olie
Ingrediënten: gedroogde oregano, gemalen komijn, gladde peterselie, knoflook, koriander, olijfolie, peper, rode chilipeper, rode ui, rode wijnazijn en zout
Soort: sous-vide / saus
Ingrediënten: kipfilet, oosterse saus, palmsuiker, raapolie, rietsuiker en vissaus
Keuken: Oosters
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: amandelschaafsel, boter, citroen, dadels, grove dijonmosterd, honing, olijfolie, peper, sjalot, sperziebonen en witte wijnazijn
Keuken: Noord-Afrikaans
Soort: sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: olijfolie, pangasiusfilet, parmaham, peper, polenta, salie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: chimichurrisaus, chuck-steak, olijfolie, peper en zout
Keuken: Argentijns
Soort: sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: marinade voor zuurgebraad, ossenhaas, peper, raapzaadolie en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: amandelschaafsel, bloem, boter, cacaopoeder, droge sherry, gevogeltefond, kalkoenborst, knoflook, peper, raapolie, ui en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: boter, dragon, eidooier, kruidenazijn, laurier, peper, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: sous-vide / saus
Ingrediënten: gember, groene chilipeper, kaneelpoeder, kippenvleugel, knoflook, lente-ui, limettensap, rietsuiker, sojasaus, tijm en zout
Keuken: Jamaicaans
Soort: sous-vide
Toon alle 47 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar