Nico-Stanitzok - Sous-Vide
Een boek van
We hebben 47 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Nico-Stanitzok - Sous-Vide , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide
Een greep uit de 47 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, griekse yoghurt, honing, jonge wortel, kervel, olijfolie, peper, zonnebloempitten en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide / groente
Ingrediënten: citroen, gladde peterselie, paneermeel, peper, tijm en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: sous-vide / boter en olie
Ingrediënten: bloem, ei, kipfilet, koolsla, panko, peper, raapzaadolie en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: bataat, bloemige aardappel, boter, gember, melk, nootmuskaat, peper, tijm, walnoten, zeebaarsfilet en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, boter, cashewnoten, citroensap, snoekbaarsfilet, zout en zoute sojasaus
Keuken: Duits
Soort: sous-vide
Ingrediënten: gedroogde oregano, gemalen komijn, gladde peterselie, knoflook, koriander, olijfolie, peper, rode chilipeper, rode ui, rode wijnazijn en zout
Soort: sous-vide / saus
Ingrediënten: gerookt paprikapoeder, geroosterde zoute amandelen, groene asperges, honing, ingemaakte gegrilde paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tomatenpassata, zout en zoute geroosterde amandelen
Keuken: Duits
Soort: sous-vide
Ingrediënten: mayonaise, peper, suiker, witte kool, witte wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Amerikaans
Soort: salade / sous-vide
Ingrediënten: olijfolie, pangasiusfilet, parmaham, peper, polenta, salie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: boter, citroen, gedroogde oregano, half-om-halfgehakt, knoflook, mozzarella, peper, tomatensaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, gedroogde abrikozen, honing, kruidnagel, laurier, rode wijn en zout
Soort: sous-vide / marinade
Ingrediënten: bbq-saus, grillkruiden, koolsla, raapzaadolie, tortilla's, varkensnek en zout
Keuken: Amerikaans
Soort: sous-vide
Ingrediënten: appelazijn, gedroogde abrikozen, geel mosterdzaad, gember, honing, korianderzaden, olijfolie, salot, zout en zwarte peperkorrels
Soort: sous-vide / saus
Ingrediënten: peper, raapolie, rozemarijn, selderijpuree, sinaasappel, vissaus, zalmforelfilet en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide
Ingrediënten: boter, peper, ribeye, rozemarijn, tijm en zout
Soort: sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: barbarie-eendenborst, chutney, olijfolie en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: sous-vide
Ingrediënten: ahornsiroop, bataat, crème fraîche, kokosmelk en zout
Keuken: Portugees
Soort: sous-vide / vegetarisch / groente / boter en olie
Ingrediënten: boter, frambozenjam, honing, kruidnagel, rode kool ui, rode wijnazijn, zout en zure appel
Keuken: Duits
Soort: sous-vide
Ingrediënten: amandeldrank, flespompoen, citroensap, gedroogde abrikozen, harissa, olijfolie, peper, platbrood, ras el hanout, ui en zout
Keuken: Noord-Afrikaans
Soort: sous-vide / vegetarisch / groente
Toon alle 47 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar