Jerk-Hähnchenflügel / Jerk kippenvleugel (2 uur, 75°C)
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 29 in Nico-Stanitzok - Sous-Vide .
- Keuken:
- Jamaicaans
- Soort:
- sous-vide
- Bereidingstijd:
- 45 minuten
Ingrediënten
- gember
- groene chilipeper
- kaneelpoeder
- kippenvleugel
- knoflook
- lente-ui
- limettensap
- rietsuiker
- sojasaus
- tijm
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.