Jerk-Hähnchenflügel / Jerk kippenvleugel (2 uur, 75°C)

U vindt dit recept op pagina 29 in Nico-Stanitzok - Sous-Vide .

Keuken:
Jamaicaans
Soort:
sous-vide
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gemberbolus

Een recept uit delicious. magazine - 2016-11

Gemberbrownies, kruidige

Een recept uit delicious. magazine - 2014-12

Sint-jacobsvruchten met gember en knoflook

Een recept uit Pascale Naessens en William Cortvriendt - Puur & lichter

Gemberkoeklepels

delicious. magazine - 2010-12