<rs. Xu's garnalrn met longjimg thee

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 18 in Food for thought .

Keuken:
Chinees
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Szechuan-olie

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Oosterse carpaccio met bosui en gember

Serveersuggestie Oosterse carpaccio met bosui en gember

Chao douya - Geroerbakte sojabonenspruiten met varkensvlees

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Passievruchtensalsa

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag