Oosterse carpaccio met bosui en gember

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 31 in AH eetboekenreeks 7 - Amuses .

Dit recept is tevens online te openen

Keuken:
Aziatisch
Gang:
amuse / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Bereidingstijd:
10 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Salade van varkenskop

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Gestoomde broodjes met vlees

Serveersuggestie Gestoomde broodjes met vlees

Japanse runderreepjes met sesam en mie

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Noedelsalade met gegrilde biefstuk en sugarsnaps

Een recept uit  - Vol Smaak