Oosterse carpaccio met bosui en gember

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 31 in AH eetboekenreeks 7 - Amuses .

Dit recept is tevens online te openen

Keuken:
Aziatisch
Gang:
amuse / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Bereidingstijd:
10 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Japanse runderreepjes met sesam en mie

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Salade van varkenskop

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Gestoomde broodjes met vlees

Serveersuggestie Gestoomde broodjes met vlees

Noedelsalade met gegrilde biefstuk en sugarsnaps

Een recept uit  - Vol Smaak