Cep Meatballs with Roquefort and Walnut Sauce - Gehaktballetjes met eekhoorntjesbrood met roquefort- en walnootsaus

U vindt dit recept op pagina 194 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .

Keuken:
Frans / Brits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees / paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Broken spur cocktail

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek

Pražská šunka - Brood gevuld met gekookte ham

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bladerdeegstengels

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Scotch flip

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I