Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book
Een boek van
We hebben 124 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book
Een greep uit de 124 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, cantharellen, eekhoorntjesbrood, geschubde inktzwam, halslappen, korstdeeg, morieljes, oesterzwam, oranje berkenboleet, oranje-groene melkzwam, paarse schijnridderzwam, runderbouillon, trompets de mort, ui, voorjaarspronkridder, weidechampignons, worcestershiresaus, zout en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: hartige taart / paddenstoelen
Ingrediënten: balsamicoazijn, bladerdeeg, boter, dijonmosterd, eekhoorntjesbrood, ei, extra dry sherry, gedroogd eekhoorntjesbrood, groene bonen, knoflook, maïzena, parmezaanse kaas, peterselie, runderbouillon, sjalot, slakken uit blik, venkel, wijnazijn, zout, zwarte olijfpasta en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: schaal- en schelpdieren / paddenstoelen
Ingrediënten: ansjovissaus, bleekselderij, halslappen, knoflook, plantaardige olie, rode wijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, wijnazijn, zout, zwarte olijvenpasta en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: rundvlees / paddenstoelen
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, dragon, kippenbouillon, selderijzout, sherry, sjalot, ui, volle room, wortel en zwavelzwam
Keuken: Brits
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: ansjovissaus, bleekselderij, halslappen, knoedels van eekhoorntjesbrood, knoflook, plantaardige olie, rode wijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, weidechampignons, wijnazijn, zout, zwarte olijvenpasta en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: stoofgerecht / rundvlees / paddenstoelen
Ingrediënten: boter, citroensap, geschubde inktzwam, grote parasolzwam, kippenbouillon, knoflook, peterselie, volle room en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: soep/bouillon / paddenstoelen
Ingrediënten: bloemige aardappel, boter, dille, eekhoorntjesbrood, geschubde inktzwam, kastanjeboleet, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, oesterzwammen, oranje berkenboleet, shiitakes, spinazie, tijm, ui, weidechampignons, zure room en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: soep/bouillon / paddenstoelen
Ingrediënten: boter, cantharellen, eekhoorntjesbrood, eidooier, honingzwam, kastanjeboleet, keizeramaniet, knoflook, oesterzwam, paarse schijnridderzwam, sjalot, tijm, trompets de mort, ui, voorjaarspronkridder, weidechampignons, wit brood zonder korst, zout en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: bladerdeeg, bleekselderij, cantharelcrème, droge witte wijn, ei, sauce hollandaise, tijm, ui, wortel en zalmfilet
Keuken: Brits
Soort: vis / paddenstoelen
Ingrediënten: boter, bruin brood, cantharel, crimini, dragon, eekhoorntjesbrood, eikhaas, gele stekelzwam, grote parasolzwam, honingzwam, keizeramaniet, parijse champignons, sjalot, volle room, voorjaarspronkridder, winter cantharel, witbrood en zwavelzwam
Keuken: Brits
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: bloem, boter, dijonmosterd, ei, kipfilet, oesterzwammen, peterselie, sherry, ui, venkel, zout en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: gevogelte / paddenstoelen
Ingrediënten: arachideolie, bacon, boter, cantharel, ei, volkorenbroodjes, zout en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, cantharellen, cayennepeper, champignons de paris, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, peterselie, sjalot, tongfilet, visbouillon en zout
Keuken: Frans / Brits
Soort: vis / paddenstoelen
Ingrediënten: akkerchampignon, gebakken aardappels, gedroogde morieljes, geschubde inktzwam, halslap, mild paprikapoeder, plantaardige olie, rode wijn, runderbouillon, savooiekool, tomatenpuree, ui, wijnazijn, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Hongaars / Brits
Soort: stoofgerecht / rundvlees / paddenstoelen
Ingrediënten: biet, boter, boterbonen uit blik, eendenborst, eendenpoten, gedroogd eekhoorntjesbrood, gedroogde kastanjeboleet, kippenbouillon, mierikswortelsaus, peterselie, tijm, ui, wijnazijn, witte kool, zure room en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: soep/bouillon / gevogelte / paddenstoelen
Ingrediënten: bacon, boter, bruin brood, ei, ganzenvet, geschubde inktzwam, gewone weidechampignons, oranje berkenboleet, reuzel, tijm, varkensworstjes, witbrood, zout, zwarte peper, zwarte trompetpaddenstoel en zwavelzwam
Keuken: Brits
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: bloem, boter, cantharellen, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, fontina, grote paarssteelridderzwam, kastanjeboleten, langkorrelrijst, madeira, oesterzwammen, paprikapoeder, pecorino, sherry, sjalot, tijm, trompets de mort, ui, weidechampignons, winter cantharel, zout, zure room en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: cantharellen, droge sherry, kippenbouillon, peterselie en spinazie en ricotta tortellini
Keuken: Brits / Italiaans
Soort: soep/bouillon / paddenstoelen
Ingrediënten: jus van wilde paddenstoelen, lamsbout en vulling van wilde paddenstoelen
Keuken: Brits
Soort: lamsvlees / paddenstoelen
Ingrediënten: amandelboter, cantharellen, crème fraîche, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, romanokaas, sjalot en water
Keuken: Brits
Soort: saus / vegetarisch / paddenstoelen
Toon alle 124 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9781780193366
ISBN10
178019336X