- Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Een boek van

We hebben 124 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Een greep uit de 124 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Lamb Chop Sauté with a Sauce of Woodland Mushrooms - Gebakken lamskoteletjes met een saus van bospaddenstoelen

Ingrediënten:
boter, cantharellen, dijonmosterd, eekhoorntjesbrood, grote parasolzwam, honingzwam, kastanjeboleet, kippenbouillon, knoflook, lamskotelet, maïzena, oesterzwam, olijfolie, oranje-groene melkzwam, reuzenbovist, rode wijn, trompets de mort, weidechampignons, wijnazijn, zout, zwarte olijfpasta en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
lamsvlees / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Pork Sausage Puff with a Filling of Wild Mushrooms - Varkenssausijzen in bladerdeeg met wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, broodkruim, cantharellen, eekhoorntjesbrood, ei, kastanjeboleet, keizeramaniet, knoflook, oesterzwam, oranje-groene melkzwam, paarse schijnridderzwam, peterselie, tijm, trompets de mort, varkenssaucijzen, voorjaarspronkridder, weidechampignons, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
varkensvlees / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Shellfish Risoto with Fruits of the Forest - Schaaldierenrisotto met vruchten uit het bos

Ingrediënten:
akkerchampignons, arboriorijst, cantharellen, carnarolirijst, cayennepeper, eekhoorntjesbrood, garnalen, inktvis, kastanjeboleet, kervel, kippenbouillon, mosselen, oesterzwam, olijfolie, oranje-groene melkzwam, paarse schijnridderzwam, peterselie, quahog, selderijzout, tapijtschelpen, trompets de mort, truffel, truffelolie, ui, venusschelpen, witte wijn en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
risotto / schaal- en schelpdieren / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Deep Sea Scallops in a Forest of Wild Mushrooms - Coquilles uit de diepzee in een bos van wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, boter, cantharellen, cayennepeper, citroensap, coquilles, crème fraîche, ei, eidooier, grote sponszwam, honingzwam, keizeramaniet, noilly prat, oesterzwam, rode zwavelkop, selderijzout, sjalot, wortel, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
schaal- en schelpdieren / paddenstoelen
Toon alle 124 recepten in dit boek