Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book
Een boek van
We hebben 124 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book
Een greep uit de 124 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloemige aardappel, boter, dille, eekhoorntjesbrood, geschubde inktzwam, kastanjeboleet, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, oesterzwammen, oranje berkenboleet, shiitakes, spinazie, tijm, ui, weidechampignons, zure room en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: soep/bouillon / paddenstoelen
Ingrediënten: bacon, boter, bruin brood, cantharellen, eekhoorntjesbrood, ei, ganzenvet, gele stekelzwam, grote parasolzwam, honingzwam, oesterzwam, reuzel, tijm, varkensworstjes, voorjaarspronkridder, weidekringzwammen, witbrood, zout, zwarte peper en zwavelzwam
Keuken: Brits
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: boter, britse frieten, crème fraîche, engelse muffins, grote parasolzwam, knoflook, nootmuskaat, spinazie, tijm en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: cantharellen, droge sherry, kippenbouillon, peterselie en spinazie en ricotta tortellini
Keuken: Brits / Italiaans
Soort: soep/bouillon / paddenstoelen
Ingrediënten: boter, cayennepeper, diepvries sinaasappelsapconcentraat en zout
Keuken: Brits
Soort: fruit / saus / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: akkerchampignons, boter, crème fraîche, diepvriesspinazie, forel, gewone weidechampignons, kippenbouillon, maïzena, nootmuskaat, regenboogforel, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: vis / paddenstoelen
Ingrediënten: boter, citroensap, eidooier, zout en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, dragon, groentebouillon, selderijzout, sherry, sjalot, ui, volle room, wortel en zwavelzwam
Keuken: Brits
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: bladerdeeg, bloem, boter, cantharellen, cayennepeper, citroensap, coquilles, crème fraîche, droge witte wijn, ei, garnalen, gele stekelzwam, groentebouillon, grote sponszwam, inktvis, kippenbout, mosselen, oesterzwam, oranje-groene melkzwam, shii-takes, sjalot, voorjaarspronkridder, zalmfilet, zeeduivel, zout en zwavelzwam
Keuken: Frans / Brits
Soort: schaal- en schelpdieren / vis / paddenstoelen
Ingrediënten: boterbonen, cantharellen, doperwten, eekhoorntjesbrood, gele stekelzwam, honingzwam, kastanjeboleten, keizeramaniet, kippenbouillon, kippenpoten, knoflook, matsusake, oesterzwammen, olijfolie, oranje-groene melkzwam, paellarijst, saffraan, tijm, ui, venkel en voorjaarspronkridder
Keuken: Spaans / Brits
Soort: paella / paddenstoelen
Ingrediënten: ansjovisfilet, citroensap, kalamataolijven, kappertjes, knoflook en olijfolie
Keuken: Provençaals / Brits
Soort: vegan / saus / paddenstoelen
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, cantharellen, cayennepeper, champignons de paris, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, peterselie, sjalot, tongfilet, visbouillon en zout
Keuken: Frans / Brits
Soort: vis / paddenstoelen
Ingrediënten: akkerchampignon, gebakken aardappels, gedroogde morieljes, geschubde inktzwam, halslap, mild paprikapoeder, plantaardige olie, rode wijn, runderbouillon, savooiekool, tomatenpuree, ui, wijnazijn, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Hongaars / Brits
Soort: stoofgerecht / rundvlees / paddenstoelen
Ingrediënten: boter, brioches, crème fraîche, ei, madeira, morieljes, sjalot en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: lente-ui, lichte misopasta, shiitake, tofu en water
Keuken: Japans / Brits
Soort: soep/bouillon / vegan / paddenstoelen
Ingrediënten: aardappel, amethistzwam, bleekselderij, cantharellen, eekhoorntjesbrood, honingzwam, kastanjechampignons, keizeramaniet, oesterzwam, plantaardige olie, shii-takes, sjalot, sperziebonen, trompets de mort, voorjaarspronkridder, zout en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: vegan / paddenstoelen
Ingrediënten: augurk, beaufort, boter, cantharellen, eekhoorntjesbrood, fontinakaas, gele stekelzwam, gemengde groene slabladeren, kastanjeboleten, nieuwe aardappelen, oesterzwammen, olijfolie, pecannoten, shii-takes, voorjaarspronkridder, walnoten, weidechampignons en winter cantharel
Keuken: Brits / Italiaans
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: bloem, bloemige aardappelen, boter, cantharellen, dille, eekhoorntjesbrood, groentebouillon, grote parasolzwam, hete mosterd, honingzwam, karwijzaad, kastanjeboleet, keizeramaniet, lichte room, melk, mierikswortelsaus, oesterzwam, paarse schijnridderzwam, peterselie, plantaardige olie, shii-takes, sjalot, ui, voorgekookte bietjes, voorjaarspronkridder, weidechampignon, weidekringzwammen, wijnazijn, zout, zwarte peper en zwavelzwam
Keuken: Pools / Brits
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, broodkruim, cantharellen, eekhoorntjesbrood, ei, kastanjeboleet, keizeramaniet, knoflook, oesterzwam, oranje-groene melkzwam, paarse schijnridderzwam, peterselie, tijm, trompets de mort, varkenssaucijzen, voorjaarspronkridder, weidechampignons, zout, zwarte peper en zwavelzwam
Keuken: Brits
Soort: varkensvlees / paddenstoelen
Ingrediënten: amandelboter, cantharellen, crème fraîche, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, romanokaas, sjalot en water
Keuken: Brits
Soort: saus / vegetarisch / paddenstoelen
Toon alle 124 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9781780193366
ISBN10
178019336X