Rich Beef Stew with Cep Dumplings - Rijke runderstoof met knoedels van eekhoorntjesbrood
U vindt dit recept op pagina 196 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / rundvlees / paddenstoelen
Ingrediënten
- ansjovissaus
- bleekselderij
- halslappen
- knoedels van eekhoorntjesbrood
- knoflook
- plantaardige olie
- rode wijn
- runderbouillon
- tijm
- tomatenpuree
- ui
- weidechampignons
- wijnazijn
- zout
- zwarte olijvenpasta
- zwarte peper
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.