Goat's Cheese Kasha with Ceps and Walnuts - Couscous met geitenkaas, eekhoorntjesbrood em walnoten
U vindt dit recept op pagina 245 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vegetarisch / paddenstoelen / rijst, granen en peulvruchten
Ingrediënten
- boekweit
- couscous
- ei
- gedroogd eekhoorntjesbrood
- gedroogde kastanjeboleet
- kruimige witte geitenkaas
- olijfolie
- peterselie
- roggebrood
- salade
- tijm
- walnootolie
- zout
- zwarte peper
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.