Pernod and Peach Ice Cream - IJs van perzik en pernod

U vindt dit recept op pagina 48 in Heather Lambert - Ice Creams .

Keuken:
Amerikaans / Brits
Gang:
snack of tussendoortje / nagerecht
Soort:
vegetarisch / ijs
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sazerac

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Gemarineerde zalm in venkelzaad en pernod

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Almond and aniseed nougat

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Gegratineerde vijgen met pernod

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten