Gemarineerde zalm in venkelzaad en pernod

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 188 in Home made .

Gang:
brunch / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Risotto van verse rivierkreeftjes: heerlijke ongediertebestrijding

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Koele komkommersoep

Een recept uit

Short-drink met pernod en wodka

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Venkelroom

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken