Rhubarb and Ginger Ice Cream - Rabarber-gemberijs

U vindt dit recept op pagina 50 in Heather Lambert - Ice Creams .

Keuken:
Amerikaans / Brits
Gang:
snack of tussendoortje / nagerecht
Soort:
vegetarisch / ijs
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Foliepakketjes van rabarber of perzik en aardbei

Een recept uit  - Allerlekkerst Zomer

Sour Rhubarb Sorbet

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Rabarber met butterscotchsaus

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Gegratineerde rabarber

Serveersuggestie Gegratineerde rabarber