Coniglio con le "Paglie" / Zoetzuur konijn

U vindt dit recept op pagina 28 in Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking .

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Soort:
wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Andijvie met warme walnotendressing en spekjes

Een recept uit Marianne Breukers

Andijvie met warme walnotendressing en spekjes

Serveersuggestie Andijvie met warme walnotendressing en spekjes

Andijviesalade met peer, walnoten & roquefort

Een recept uit Willemijn

Andijvie met warme walnotendressing en spekjes - Lovemyfood.nl

Serveersuggestie Andijvie met warme walnotendressing en spekjes - Lovemyfood.nl