Poêlée de couteaux / Gewokte scheermessen

U vindt dit recept op pagina 7 in Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
18 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gestoomde krielaardappelen met tomatenspread

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Aziatische paddenstoelenburgers

Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Sambal bieslook

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Kruidige yoghurt spread met wortel en bieslook

Een recept uit Annemiek Verweij