Sauté d'étrilles à la diable / Duivelse gesauteerde zwemkrab

U vindt dit recept op pagina 8 in Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Oosterse bouillon

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Biefstuk met gemberschuim

Een recept uit Anne Cazor, Marion Guillemard en Julien Attard - Toprecepten voor de sifon

All round kippensoep

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Frisse zomerthee

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer