Sauté d'étrilles à la diable / Duivelse gesauteerde zwemkrab
U vindt dit recept op pagina 8 in Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 40 minuten
Ingrediënten
- citroengras
- gember
- knoflook
- olijfolie
- peper
- piment d'espelette
- pommeau
- tomatenpuree
- zout
- zwemkrabben
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.