Rillettes de maquereau / Makreelrillette
U vindt dit recept op pagina 14 in Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- snack of tussendoortje / voorgerecht
- Soort:
- vis
- Bereidingstijd:
- 45 minuten
Ingrediënten
- court-bouillon met algen
- crème fraîche
- korianderzaad
- laurier
- makreelfilet
- moutarde de meaux
- peper
- peterselie
- witte wijn
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.