Tartines de rougets / Rode mul op toast

U vindt dit recept op pagina 22 in Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sperziebonen met knoflook, kerstomaatjes en balsamico

Een recept uit

Truffeldressing

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Dressing met marjolein en balsamicoazijn

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Gegrilde broccoli met kerstomaatjes en balsamico

Serveersuggestie Gegrilde broccoli met kerstomaatjes en balsamico