Far au sarrasin (far noir) / Boekweittaart (zwarte taart)

U vindt dit recept op pagina 50 in Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne .

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Bereidingstijd:
80 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gezonde Chocolade Pannenkoeken

Een recept uit Betina Oostveen

Cranberry-paranotenpanbrood

Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Boekweitvierkantjes

Een recept uit Lina Wallentinson - Bakken met bonen

Zuurdesemstarter van boekweitmeel

Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood