Glace au lait ribot / IJs van karnemelk

U vindt dit recept op pagina 62 in Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne .

Keuken:
Frans
Gang:
snack of tussendoortje / nagerecht
Soort:
vegetarisch / ijs
Bereidingstijd:
115 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Karnemelkroomijs

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Winterscones

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Chocolade-karnemelktaart

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Kwarkmelk-bosbessentaart

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër