Marleen Visser - 50 x vegan zuivel

50 x vegan zuivel

Van boterkoek en havermylk tot mangolassi en komijnkaaz

Een boek van Marleen Visser

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals 50 x vegan zuivel, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Of je nou 100% vegan bent of gewoon iets vaker plantaardig probeert te eten, het vinden van goede én lekkere zuivelvervangers kan lastig zijn. Maar daar komt nu verandering in. Marleen Visser leert je hoe je alle soorten vegan zuivel makkelijk zelf thuis kunt maken. Denk aan plantaardige drankjes, maar ook aan heerlijke cashewkaasjes, plantaardige chocolademousse of een vegan meringue. Dat is pas smullen geblazen! - Ook al ben ik geen vegan, dit kookboek kan ik echt iedereen aanraden. Er staan heerlijke recepten in en het is nog gezond ook. Alleen al de mooie foto’s van alle gerechten doen je watertanden. Ik ben voorlopig nog wel even zoet in de keuken met dit mooie boek! - De heerlijkste vegan recepten worden in ‘50x vegan zuivel’ gecombineerd met de prachtigste foodfoto’s. - <p>Het veganizen van zuivelproducten was/is een uitdaging, maar die gaat
Marleen Visser niet uit de weg. In Met 50x Vegan zuivel laat foodfotograaf Marleen Visser zien dat je alle zuivelproducten plantaardig kunt maken, met heerlijke recepten zoals een échte cheesecake, chocoladevla en boterkoek tot kazen, sauzen en zelfs scrambled egg.</p> - Marleen Visser heeft zichzelf met 50 x vegan zuivel overtroffen. In een duidelijk, goed beschreven boek krijg je alle ins en outs van het van A tot Z zelf bereiden van vegan zuivel producten. Voor de doorgewinterde en beginnende veganist is dit boek een musthave. Het fijne van alle recepten is dat ze heel duidelijk beschreven zijn, gemaakt worden van ingrediënten die je overal kunt verkrijgen en dat je tips krijgt voor de restjes. Ik ben onder de indruk van dit boek dat ze bovendien zelf fotografeerde en stylde.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken