Wout Hendrickx, Leentje Speybroeck, Emelie Heller, Sam Dewilde en Elsbeth Neyens - Groenten fermenteren

Groenten fermenteren

Van seizoen tot seizoen

Een boek van Wout Hendrickx, Leentje Speybroeck, Emelie Heller, Sam Dewilde en Elsbeth Neyens

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Groenten fermenteren, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten. Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren. Het boek Groenten fermenteren doet glashelder uit de doeken hoe je groenten fermenteert aan de hand van de droge methode en de natte methode. Heb je de basis onder de knie, dan kun je volop spelen met smaak, kleur en textuur. Zo maak je in elk seizoen je eigen unieke fermenten.Een reeks verrassende recepten toont je vervolgens hoe je deze zelfgemaakte fermenten kunt verwerken. Zo hoeft er nooit een pot onaangeroerd in je koelkast of kelder te blijven staan.Maak de fermentatiekok in je wakker en dompel je onder in een bruisend keukenavontuur!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken